12.09.2023

КОНТРАБАНДИСТИ РОЗГОРНУЛИ ДИСКРЕДИТАЦІЙНУ КАМПАНІЮ ПРОТИ НАЦІОНАЛЬНИХ ВИРОБНИКІВ З МЕТОЮ ПОВЕРНУТИ СТАРІ ЗЛОЧИННІ СХЕМИ У СФЕРІ ІДЕНТИФІКАЦІЙНИХ ДОКУМЕНТІВ ТА ЗАХИСНИХ ЕЛЕМЕНТІВ

Київ, 12 вересня 2023 року

Останнім часом в інформаційному просторі України спостерігаються спроби контрабандистів запустити масштабну дезінформаційну кампанію проти національних виробників ідентифікаційних документів та захисних елементів. Серед тих, на кого спрямована брудна інформаційна атака, згадується ТОВ «Поллі-Сервіс» – найбільше у Європі українське підприємство захищеного друку і персоналізації, яке за своїм технологічним оснащенням і виробничими потужностями не має рівних у жодній країні світу.

Упродовж тривалого часу в Україні залишалася наболілою проблема контрабанди й незаконних багатомільйонних фінансових операцій у сфері ідентифікаційних документів та захисних елементів, що підривало економіку країни та створювало загрозу національній безпеці. Викриття злочинного «заробляння» великих сум з боку офшорних компаній на виготовленні українських документів неодноразово фігурували у засобах масової інформації, а їх масштабні схеми заволодівання державними коштами розслідували правоохоронні органи України.

На сьогодні в Україні, завдяки реформаторським рішенням органів влади та зусиллям національних виробників, у тому числі компанії «Поллі-Сервіс», було розроблено та впроваджено нові технології, які забезпечують надійну ідентифікацію громадян та захист від фальсифікації документів. Більше того, інноваційні підходи зруйнували багаторічні злочинні схеми та незаконний грошообіг контрабандистів. Як результат – сотні мільйонів гривень, які раніше переходили до рук зловмисників, почали надходити до державного бюджету України, з якого виплачуються зарплати і пенсії, фінансується армія, соціальні програми, освіта, охорона здоров'я тощо.

Вбачаючи загрозу у національних виробниках та прагнучи відновити багаторічні схеми власного збагачення, контрабандисти почали «вкидувати» в інформаційний простір маніпулятивні матеріали, спрямовані на дискредитацію українських постачальників.

Закликаємо громадян України залишатися пильними та стійкими до дезінформації, яка має на меті порушення законності та нівелювання зусиль Української Держави щодо боротьби з контрабандою та незаконними грошовими операціями.

Звертаємо увагу, що ТОВ «Поллі-Сервіс» залишається одним із найбільших у світі системних інтеграторів, який протягом майже 20 років поставляє високозахищені документи з власними рішеннями таким українським державним установам, як Офіс Генерального прокурора, Генеральна прокуратура України, Національне антикорупційне агентство України, Державне бюро розслідувань, Верховна Рада України, Київська міська державна адміністрація, департамент забезпечення Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України та іншим. Також компанія «Поллі-Сервіс» є головним і єдиним сервісним центром із поставок персоналізаційного обладнання державним установам для випуску ідентифікаційних документів в Україні.

Запевняємо, що ТОВ «Поллі-Сервіс» як незмінний національний виробник ідентифікаційних документів та захисних елементів буде і надалі продовжувати свою роботу на благо України та українського народу, сприяючи зміцненню правопорядку та економічної стабільності в державі.

***

ТОВ "Поллі-Сервіс" – українська компанія, яка створює високоінтелектуальні комплексні рішення для персоналізації, захисту документів, пластикових карт, а також інформаційних систем. Компанія є лідером у галузі ID-документів, розробки і впровадження ІТ-систем, забезпечує технічне обслуговування на основі власних технологічних продуктів, інтеграційних систем і об'єктів інтелектуальної власності. "Поллі-Сервіс" є архітектором всесвітнього глобального проекту з виробництва перших електронних ID-документів для організації INTERPOL, які сьогодні використовуються більш, ніж у 190 країнах світу.